Det er mini rugbrødsforme jeg har fundet i Netto, men de kan selvfølgelig bruges til alle slags brød. Således blev disse fremtryllet i bageriet her til eftermiddag. Brug glutenfrie havregryn og erstat evt. rugflagerne med rismel el. lignende, hvis du er glutenfølsom.
Pisk æggene sammen med med yoghurt, kokosolie og salt. Tilsæt kokosmel og fiberHUSK. Lad fibrene trække væden til sig i 5-7 min. Rør alle de øvrige ingredienser i og hæld dejen i de små forme. Pynt med finthakkede græskarkerner og bag i ca. 50 min. ved 180 grader.
40 g quinoamel
20 g rugflager (males i kaffekværn)
1/2 dl. havregryn (males i kaffekværn)
30 g sesamfrø (males i kaffekværn)
1/2 dl fiberkokosmel
2 dl yoghurt naturel
2 dl vand
1 tsk havsalt
1 mellem størrelse gulerod … revet
2 tsk bagepulver
4 små æg
15 g græskarkerner (finthakkede til pynt)
1/2 dl fiberHUSK
1 spsk. kokosolie (smeltes og iblandes)