Jeg indrømmer blankt, at når jeg laver sådan en portion, så er det ikke ligefrem for den gode smags skyld, men et redskab til udrensning og større velvære. Havde jeg derimod valgt og juice de gode sager, ville slutresultatet være helt anderledes og virkelig velsmagende. Her er de dog blendet, fordi jeg ikke har næn til og kassere alle de gode fibre. Der går enorme mængder frisk grønkål til blot et lille glas juice, i hvert fald med min juicer, og det virker altså helt forkert og kassere så megen skøn grønkålspulp efterfølgende. Skål 😀
Masser af frisk grønkål
Æbler
1 – 1 1/2 citron (med skræl)
Frisk ingefær
Vand
Økologisk, naturligvis!
Damer jeg forstår jer altså ikke ………………….jeg gider altså kun at drikke noget der smager godt= rødvin , champagne måske en bailey……
Vand, kaffe, te bliver det vist oftere til 😉
PS Lisbeth så er kål faktisk en af de grøntsager hvor det er sundest at tilberede
– de indeholder et stof der hedder goitrogner som hindrer at man optager jod optimalt.
Nu sidder du og tænker “mit stofskifte er vist ok” – men problemet er at de fleste ved ikke om de har et borderline problem med stofskiftet, det er en af de mest oversete sygdomme i den vestlige verden.
Så vi andre skal hellere ikke spise rå kål dagligt eller drikke enorme mængder broccoli juice. Lidt er godt 🙂
Vil blenderen godt blende grønkål? Det skal jeg da have prøvet! Og ja, bare ned med det! I den gode sags tjeneste 😉