De smager simpelthen kanon godt og man får masser af go’e grøntsager. Lækre, lækre, lækre … prøv selv.
1 mellemstor kartoffel, rives groft
150 gr. sød kartoffel, rives groft
120 gr. gulerod, dansk, rives groft
1 alm. løg, hakkes/rives fint
1-2 fed hvidløg, hakkes/rives fint
80 gr. pastinak, rives groft
125 gr. persillerod, rives groft
85 gr. jordskok, rives groft
1 stk. æg
1 og 1/2 æggehvide
140 gr. revet mozzarella
2 spsk. fløde
2 spsk. garam masala
Alt rives og røres sammen med æg, hvide, fløde og reven ost. Der krydres med garam masala samt salt og peber. Sættes på en middelvarm panden i små klatter, 3 stk. af gangen, og steges i enten kokosolie eller smør. Jeg brugte smør. Vendes forsigtigt med en bred palet når gyldenbagt og steger færdig. Jeg kan sagtens spise dem som en selvstændig ret, men de fleste vil nok alligevel foretrække dem som tilbehør. Portionen giver 12 stk.