Det er mest bageopskrifter jeg bidrager med for tiden, men de er go’e! Min Netto butik solgte ud af Urtekrams brunkagekrydderi, en pose til 5,00 kr. og der skal selvfølgelig findes anvendelse for dem 😉
Bananen moses godt. Æggene piskes, bananmos, appelsinskal, brunkagekrydderi, vanillepulver, fløde og sødevarianter tilsættes og piskes med. Til sidst røres fiberkokosmel, bagepulver og alm. kokosmel i dejen. Dejen hældes i silikoneforme, drysses med alm. kokosmel og bages ved 200 grader i 15-20 min. Jeg fik 5 stk. ud af denne portion.
2 æg
1/2 tsk. vanillepulver
2×45 mg stevia
1 spsk. kokospalmesukker (eller din favoritsødning)
fintreven skal af 1 appelsin
1 lille, moden banan
3 spsk. fløde
3 tsk. brunkage krydderriblanding fra Urtekram
2 spsk. almindelig kokosmel
2 spsk. fiberkokosmel
2 tsk. bagepulver
lidt alm. kokosmel til og drysse oven på