Denne opskrift bliver jeg altså nødt til og dele med jer! Uhm, det er virkelig lækkert!
20-25 gr. smør
1 spsk. kokosolie
2 spsk. kokosfløde (den stivnede kokoscreme, øverst i dåsen)
1-2 spsk. kakaopulver
1 stor spsk. alm. kokosmel
3-4 spsk. havregryn (evt. glutenfrie)
1 spsk. chiafrø
1 tsk. stødt kanel
1/2 tsk. vanillepulver (ikke vanillesukker)
3 dråber koncentreret pebermynteolie
reven skal af 1/2 appelsin (kan udelades)
20 tørrede tranebær klippet/hakket i bitte små stykker
10-20 udblødte, fint hakkede mandler (kan udelades)
Smør og kokosolie smeltes i en gryde og alle de øvrige ingredienser iblandes grundigt. En lille form fores med bagepapir og massen presses deri med en spiseske. Stilles i fryseren i et par timer, skæres i mindre stykker og serveres kold. Kan holde på køl efterfølgende, i hvert fald 3-4 dage, hvis altså der er noget tilbage 😉